I Johans hälsomotion tränar vi dagligen. Träningstiderna görs upp enligt väderförhållanden, därför kan de uppdateras på hemsidan flera gånger samma dag. Checka innan du kommer! Veckorna har vanligtvis olika teman som delges i kalendern (Agenda). Här framgår också när och var träningarna hålls, samt om vi använder redskap så som gångstavar, kettlebell, TRX-remmar, underlag m.m.

Bli din bästa tänkbara version!

  Regniga dagar har vi inga gruppträningar. Då publicerar jag istället träningstips som du kan utföra själv på egen hand. Ibland skickar jag även förslag på hälsorelaterade ämnen (videon, dokument m.m.) som du kan bekanta dig med. Alla i gruppen kan bidra med hälsokunskap (se princip #3) så du får gärna själv komma med tips om ämnen som gruppen kan forska vidare i.

  Funktionella träningen förläggs i huvudsak till Västerby friluftsområde. Vi kommer att utnyttja både terrängen och motionstrappan.

   

  Skepparträdgården. Här gör vi Street Workout, Practical Flow och Nagomi konflikthantering.

    
 WXD formträning är en terapiform med meridiantänjningar utförda i stark närvaro. Andning, rörelse och känsla - allt är ett.

  Shiatsu sommaren 2023.
Nu har du möjlighet att lära dig att ge och motta behandlingar. Vi kommer att träffas en gång i veckan för att spänna av och sköta om varandra.

Anmäl ditt intresse till min e-post. Gruppen hålls om en anmäler sig!